Sellel veebisaidil kasutatakse küpsiseid teie kasutuskogemuse parandamiseks veebisaidil navigeerimise ajal. Nendest küpsistest salvestatakse teie brauserisse küpsised, mis on liigitatud vajalikuks, sest need on hädavajalikud veebisaidi põhifunktsioonide toimimiseks. Samuti kasutame kolmanda poole küpsiseid, mis aitavad meil analüüsida ja mõista, kuidas te seda veebisaiti kasutate. Need küpsised salvestatakse teie brauserisse ainult teie nõusolekul. Teil on võimalus nendest küpsistest ka loobuda. Kuid mõnest nendest küpsisest loobumine võib mõjutada teie sirvimiskogemust. Privaatsusseaded.
Vajalikud küpsised on veebisaidi nõuetekohaseks toimimiseks hädavajalikud. See kategooria hõlmab ainult küpsiseid, mis tagavad veebisaidi põhi- ja turvafunktsioonide toimimise. Need küpsised ei salvesta isikuandmeid.
Mittevajalikeks küpsisteks nimetatakse kõiki küpsiseid, mis ei pruugi veebisaidi toimimiseks vajalikud olla ja mida kasutatakse spetsiaalselt kasutaja isikuandmete kogumiseks analüüsi, reklaamide ja muu manustatud sisu kaudu. Enne nende küpsiste kasutamist teie veebisaidil tuleb saada kasutaja nõusolek.
Tootekood: RT413-25
Tootja: CHROMagar
Pakend: 25000 ml
NB! Saate tellida tooteid veebipoes. Logige sisse lehe paremas ülanurgas.
Kromogeenagar kuseteede patogeenide isoleerimiseks ja eristamiseks.
CHROMagar™ Orientation kirjeldus
CHROMagar™ Orientation kasutusjuhend
KOOSTIS g/l-s:
Agar 15,0
Peptoon ja pärmiekstrakt 17,0
Kromogeenne segu 1,0
pH: 7,0±0,2
(korrigeeritud klassikaline koostis ja/või täiendatud vastavalt tulemuslikkuse kriteeriumile)
KÜLVAMINE
Juhul kui agartassid on külmas olnud, tuleb need lasta soojeneda toatemperatuurini enne külvi. Triibuta proov tassile ja inkubeeri 37 ºC juures 18-24 tundi.
TÕLGENDAMINE
Mikroorganism → tüüpiline koloonia välimus
E.coli → tumeroosa kuni punakas
Enterococcus → türkiissinine
Klebsiella, Enterobacter
Citrobacter → metalliksinine
Proteus → pruun halo
Pseudomonas → kreemikas poolläbipaistev
Staph.aureus → kuldne, opaakne, väike
Staph. saprophyticus → roosa, opaakne, väike
Küsige lisa infot Labema spetsialistilt. Toote spetsialist on Markus Pappa.
Lisa kontaktandmed ja uurimused meilitakse teile
Uurimused:
Autorid:
Avaldamise aeg: