Sellel veebisaidil kasutatakse küpsiseid teie kasutuskogemuse parandamiseks veebisaidil navigeerimise ajal. Nendest küpsistest salvestatakse teie brauserisse küpsised, mis on liigitatud vajalikuks, sest need on hädavajalikud veebisaidi põhifunktsioonide toimimiseks. Samuti kasutame kolmanda poole küpsiseid, mis aitavad meil analüüsida ja mõista, kuidas te seda veebisaiti kasutate. Need küpsised salvestatakse teie brauserisse ainult teie nõusolekul. Teil on võimalus nendest küpsistest ka loobuda. Kuid mõnest nendest küpsisest loobumine võib mõjutada teie sirvimiskogemust. Privaatsusseaded.
Vajalikud küpsised on veebisaidi nõuetekohaseks toimimiseks hädavajalikud. See kategooria hõlmab ainult küpsiseid, mis tagavad veebisaidi põhi- ja turvafunktsioonide toimimise. Need küpsised ei salvesta isikuandmeid.
Mittevajalikeks küpsisteks nimetatakse kõiki küpsiseid, mis ei pruugi veebisaidi toimimiseks vajalikud olla ja mida kasutatakse spetsiaalselt kasutaja isikuandmete kogumiseks analüüsi, reklaamide ja muu manustatud sisu kaudu. Enne nende küpsiste kasutamist teie veebisaidil tuleb saada kasutaja nõusolek.
Tootekood: SA162
Tootja: CHROMagar
Pakend: 5000 ml
NB! Saate tellida tooteid veebipoes. Logige sisse lehe paremas ülanurgas.
Traditsiooniliselt kasutatud Salmonella määramise söötmete spetsiifilisus on nõrk ja annab palju vale-positiivseid: näit. Citrobacter ja Proteus paistavad kahtlaste kolooniatena tegelike Salmonella-kolooniate seas. Tõelised Salmonella-kolooniad võivad jääda leidmata rutiintestimisel suurest töömahust tingituna. Õigete positiivsete määramine traditsioonilisel meetodil on töömahukas ja see näeb ette 10 koloonia uurimist iga uuritava proovi kohta.
Kromogeenagarite Rambach™ Agar-i ja CHROMagar™ Salmonella suurepärane spetsiifilisus elimineerib enamuse vale-positiivsed ja võimaldab sellega sihtida väiksemaid kahtlasi proove. Sellega väheneb töökoormus ja rutiintestimisel võib avastada Salmonella-t sisaldavaid proove varasemast sagedamini. See on eriti kasulik ootamatute ja ohtlike Salmonella põhjustatud toidumürgituste puhul.
Küsige lisa infot Labema spetsialistilt. Toote spetsialist on Markus Pappa.
Lisa kontaktandmed ja uurimused meilitakse teile
Uurimused:
Autorid:
Avaldamise aeg: